Sysadminday 2012
Sysadminday 2012

Idén július 28-án ismét retteghetünk a világvége miatt, ugyanis Magyarországi számítástechnikát felügyelők nagy csoportja gyűlt össze az évente megrendezésre kerülő Sysadminday-en, idén 3. alkalommal a Margitszigeti Holdudvarban.

Tovább a bejegyzéshez...

Netváltás, avagy miért a felhasználót szívatják?
Netváltás, avagy miért a felhasználót szívatják?

Eddigi munkáim során gyakran kerültem beszélgetésbe különböző internetszolgáltatók telefonos ügyfélszolgálatával, de valahogy úgy érzem, mindig akkor van a legnagyobb kavarodás mikor a saját netemről van szó. Nem elsőnek, de remélem utoljára most is ebbe futottam bele a Digi Kft-nek köszönhetően.

Tovább a bejegyzéshez...

Törölközőnap
Törölközőnap

Aki figyelmesen nézegette az oldal alján lévő érdekes és szórakoztató linkeket már találkozhatott a 42-es szám leírásával. Ma május 25-én ünnepeljük a törölköző napot, melyről úgy éreztem meg kell emlékeznünk.

Tovább a bejegyzéshez...


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért