Weboldal SEO

Tömören: Weboldal kereső optimalizálás az egyik legfontosabb tevékenység, amennyiben céges weblapodat a célközönség a keresőkből éri el elsődlegesen.

Mi az a keresőoptimalizálás?

A felhasználó hiába téved az oldalunkra, ha ott nem talált olyan tartalmat, amit ténylegesen szeretne megtalálni. Olyan oldalszerkezettel, amely megfelel a Google és hasonló organikus keresők feltételeinek, a feltérképezés során segíti a keresőbotok tájékozódását és a feltérképezési algoritmusok használatát.

Mi kell a keresőoptimalizáláshoz

 • Weboldalak olyan jellegű kialakítása amely elősegíti, a keresőkben való jobb helyezést.
  Ezen javítások lehetnek:
  • Webergonómia kialakítás, amely amellett, hogy keresők szempontját nézi, a felhasználói szokásokat is figyelembe véve hozza létre az oldalakat, amely segítségével az átlagos felhasználók könnyen tekinthetik meg a weboldalt és ott a számukra szükséges információt egyszerűen megtalálják.
  • Programozási problémák megoldása
  • Weboldal struktúrája kereső-optimálisan megalkotott szerkezetben
  • Weboldal tartalmi részének a keresők szempontjából való optimalizálás
 • Weboldal népszerűsítése, amely segítségével az oldalak több forrásból is könnyen elérhetők, nem csak keresőkből
  • Katalógusregisztrációk
  • Link népszerűsítés
  • Katalógusregisztrációk

Mivel érhető el jobb helyezés a keresőkön belül?

 • Szép magyar kerek mondatok, értékes jó szöveg. Ez nem csak a keresők számára fontos, hanem a felhasználóknak is, mivel egy felhasználó hiába téved az oldalunkra ha ott nem talál olyan tartalmat ami ténylegesen szeretne megtalálni.
 • Megfelelő oldalszerkezettel amely megfelel a Google és hasonló organikus keresők feltételeinek, a feltérképezés során segíti a keresőbotok tájékozódását és a feltérképezési algoritmusok használatát.
 • Linknépszerűség növelése. Ez mit is jelent? A jelenlegi organikus keresők nem csak az oldal tartalma alapján sorolja fel az oldalakat, hanem azokat egy oldal erősségi sorrendbe is rendezni, amely lényege, hogy az oldal mennyi más weboldalon jelenik meg, ezáltal visszaigazolva a keresőknek, hogy az oldal tényleg fontos információval rendelkezik, sok felhasználó idézi tehát a felhasználók is értékes oldalnak tekintik.

Kik foglalkoznak keresőoptimalizálással?

Az internetes technológiák mai világban egyre többen foglalkoznak netes technológiák fejlesztésével, köztük a keresőoptimalizálással is. Erről úgy gondolhatjuk, hogy jó, mert a piachoz képest nagy a kínálat, de sajnos ez nem ilyen egyszerű, mivel az informatikai szakma egyre nagyobb hígulása miatt az ügyfelek csalódnak az Informatikusokban, illetve a más jellegű gondolkodás miatt idegenkednek tőlük.

Kit érdemes megbízni egy ilyen munkával?

Sajnos erre nem lehet egy listát adni, mert semmilyen konkurenciát nem szeretnénk ellehetetleníteni, viszont érdemes körbejárni a piacot, ki mit ad, mennyiért, és mit garantál. Keresőoptimalizálásnál SOSE bízzunk meg olyan céget, amely keresők első helyét ígéri. A keresők működése nem látható, csak megadott technológiák segítségével és módszerekkel lehet azokon változtatni. Első helyet nem lehet garantálni, mert azt vagy illegális módszerrel lehet elérni, amellyel NEM szabad élni, (mivel a keresők folyamatosan keresik ezen kiskapukat a rendszereikben és büntetésekkel "jutalmazzák"), illetve mivel más cég is optimalizálja weboldalát, így azok idővel leelőzhetik a mi oldalunkat. Tehát garantált helyezéseket kínáló cégekkel nem szabad foglalkozni.

Mégis akkor miért pont minket válassz?

Mondhatnám, nem a pénzért csináljuk, de ez butaság lenne. Mi mindenesetre nem érezzük szükségesnek cégünk szolgáltatásainak "rátukmálását" másokra, bevételeink a cég fennmaradását szolgálják.
Jelenlegi ügyfeleink mindenféle hirdetések nélkül kerültek hozzánk, ajánlások alapján. Cégünket lassan, lépésről - lépésre építettük fel és 2012-re olyan technológiai és programozási alapokat értünk el a MiniWeb motorral, aminek segítségével, egy nagyon régi célunkat valósíthattuk meg.
Mi ez a cél?
Az internet sajnos nyüzsög a használhatatlan, csúnya, tartalmilag kifogásolható weboldalaktól. Mivel naponta több tucatnyi weboldalt látogatunk meg, így azok közül ahol ilyet találok, összeállítok egy listát. Ebből a listából keresünk meg cégeket, mely megkeresés elsődleges célja, hogy az interneten kevesebb "gyatra" oldal legyen és a webes megjelenés is az ügyfél érdekeit segítse.

Mit is vállalunk el, és mit nem?

Elvállaljuk:
 • Teljes weboldal keresőoptimalizálása az általunk készített MiniWeb motorra
 • Keresőoptimalizálással kapcsolatos szaktanácsadás egy adott, már kész weboldallal kapcsolatban
 • Keresőoptimalizálással kapcsolatos módosítások elvégzése már kész oldalaknál (itt nem vállalunk el minden munkát, ez függ az oldal szerkezetétől, a fent lévő tartalomtól, az oldal témájától)
Nem vállaljuk el:
 • Illegális, nem tiszta keresőoptimalizálási módszerek használatát
 • Bizonyos esetekben elutasíthatunk keresőoptimalizálását, amennyiben az saját vagy meglévő ügyfeleink érdekét sérti

Mindez mennyibe is kerül?

A weboldal szerkezet vizsgálat, konkurencia megvizsgálása mellett adott öt keresőszóra, keresőoptimalizálással és webergonómiával kapcsolatos hibák keresése, hibajavítási javaslatot magában foglaló dokumentum megírása 6500Ft+ ÁFA óránként, az idő az oldal nagyságától, szerkezetétől függő, amely akár 4-10 óra is lehet.

További árak

További áraink megtalálhatók az árak menüpont alatt, illetve az árajánlatkérés alatt konkrét árajánlatot kaphat.

Keresőoptimalizálási árak

Meglévő weboldal megvizsgálás, tanácsadás

Amennyiben már rendelkezel egy jól működő weboldallal, amelyet szeretnél a keresőkben előrébb látni, érdemes azt megvizsgáltatni, mivel nagyon sok weboldal struktúra nem vagy csak kevésbé alkalmas az optimalizálásra.
Megvizsgálás keretében végignézzük a weboldalad szerkezetét, elhelyezkedését a keresőkben és a konkurenciáit, majd ezek alapján egy hibalistát adunk át amely tartalmazza a hiba súlyosságát, illetve a javítási módszert.

Ára: 20000Ft+áfa egyszeri díj

Meglévő weboldalának keresőoptimalizálása

A weboldalad megvizsgálása és hibák átadása/bemutatása után lehetőséged van az oldal optimalizálásának programozási oldalának megvalósítását is ránk bízni, ilyenkor a vizsgálati díj felét visszakapod.

Ára: 6500ft+áfa óradíj

Egyél meg mindent mi mozog egy cápával és vegyél tartalék "A" billentyűt


Üzemelteti a Wiking Számítástechnika Kft.

Az oldal készült: motor verzióján

tumblr hit counter

Szervereinken Ingyenes Ubuntu operációs rendszer fut Webhosting adminisztrálásra ISPconfig felületet alkalmazunk MySQL adatbázis kiszolgáló Weboldalaink phpMyAdmin felületen is elérhetők PHP5 futtatókörnyezet felel a dinamikus oldalakért Szervereink stabilitásá Gigabyte alaplapok adják Intel processor felel a sebességért